jezelf ontwikkelen doe je samen
  Aanmelding
Ben je geïnteresseerd in onze school en denk je erover om je kind(eren) bij ons in te schrijven? Neem dan contact op tijdens het telefonisch spreekuur, elke dinsdag van 13.00 uur tot 14.30 uur (met uitzondering van de vakantieperiodes). We zijn bereikbaar op 035-6215057 of via het contactformulier.

Inschrijfprocedure
Indien er plaats beschikbaar is kun je je kind voorlopig aanmelden. Om de aanmelding te bevestigen en kennis te maken met de school en het onderwijssysteem organiseren wij rondleidingen. Dit is een informatieve bijeenkomst van ongeveer een uur, bedoeld voor ouders en is zonder kinderen. De kinderen zijn uiteraard op een ander moment van harte welkom!
Na de rondleiding ontvang je een inschrijfformulier. De inschrijving is definitief als het formulier ondertekend door de school is ontvangen.

 

 
  Wachtlijst
Het kan voorkomen dat er niet direct plek is. In dat geval kun je je kind op de wachtlijst laten plaatsen. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om aan een van de rondleidingen deel te nemen en kennis te maken met de school en het onderwijssysteem. Na de ontvangst van het (wachtlijst)inschrijfformulier is het afwachten of er een plekje vrij komt. 

 

Contact