jezelf ontwikkelen doe je samen
  Aanmelding
Ben je geïnteresseerd in onze school en denk je erover om je kind(eren) bij ons in te schrijven, neem dan contact op tijdens het telefonisch spreekuur. Het telefonisch spreekuur is elke dinsdag van 13.00 uur tot 14.30 uur, met uitzondering van de vakantieperiodes. We zijn bereikbaar op 035-621 50 57 of via het contactformulier hieronder.

Inschrijfprocedure
Indien er plaats beschikbaar is dan kun je je kind voorlopig aanmelden. Om de aanmelding te bevestigen en kennis te maken met de school en het onderwijssysteem organiseren wij rondleidingen. Na de tour is er tijd om vragen te stellen en kennis te maken met onze directeur. Het is een informatieve bijeenkomst van ongeveer een uur, bedoeld voor ouders en is zonder kinderen. Na afloop krijg je een inschrijfformulier mee. De inschrijving is definitief als het formulier ondertekend door de school is ontvangen.

 

 
  Wachtlijst
Het kan voorkomen dat er niet direct plek is voor je kind. Je kunt je dan op de wachtlijst laten plaatsen. Uiteraard ben je dan ook van harte welkom om aan een van de rondleidingen deel te nemen en kennis te maken met de school en het onderwijssysteem. Na afloop kun je je inschrijven en is het afwachten of er een plekje vrij komt. 

 

Contact